Kırışıksız, Uzun Süreli Bir Bitiş İçin Kapatıcı Nasıl Sabitlenir

Kapatıcı Ayarı: Kırışıksız ve Uzun Süreli Bir Bitiş İçin İpuçları Kapatıcı, lekeleri, koyu halkaları ve öteki kusurları gizlemek için kullanılan bir makyaj ürünüdür. Fondötenin dibine yahut üzerine uygulanabilir ve daha eşit ve kusursuz bir cilt meydana getirmeye destek olabilir. Sadece kapatıcı ara ara gün süresince kırışabilir yahut solabilir, bu da çirkin görünebilir. Kapatıcınızın gün boyu yerinde kalmasını istiyorsanız yapabileceğiniz birkaç şey var. ilk olarak, kapatıcıyı uygulamadan ilkin bir astar kullandığınızdan güvenli olun. Astar, kapatıcının yapışması için pürüzsüz, eşit bir yüzey meydana getirmeye destek verir ve ek olarak kapatıcının kırışmasını önlemeye destek verir. İkinci olarak, kapatıcıyı ince katmanlar halinde uygulayın. Kalınca kapatıcı katmanlarının kırışma ve solma olasılığı daha yüksektir. Bunun yerine, kapatıcıyı minik miktarlarda uygulayın ve parmaklarınızla yahut bir fırçayla iyice karıştırın. Üçüncüsü, kapatıcıyı yarı şeffaf bir pudra ile sabitleyin. Bu, kapatıcının yerinde kalmasına ve hareket etmesinin önlenmesine destek olacaktır. Kapatıcıyı sabitlemek için birkaç ek ipucu: Kapatıcı ve pudranın sabitlenmesine destek […]

Kırışıksız, Uzun Süreli Bir Bitiş İçin Kapatıcı Nasıl Sabitlenir

Kapatıcı Ayarı: Kırışıksız ve Uzun Süreli Bir Bitiş İçin İpuçları

Kapatıcı Ayarı: Kırışıksız ve Uzun Süreli Bir Bitiş İçin İpuçları

Kapatıcı, lekeleri, koyu halkaları ve öteki kusurları gizlemek için kullanılan bir makyaj ürünüdür. Fondötenin dibine yahut üzerine uygulanabilir ve daha eşit ve kusursuz bir cilt meydana getirmeye destek olabilir. Sadece kapatıcı ara ara gün süresince kırışabilir yahut solabilir, bu da çirkin görünebilir.

Kapatıcınızın gün boyu yerinde kalmasını istiyorsanız yapabileceğiniz birkaç şey var. ilk olarak, kapatıcıyı uygulamadan ilkin bir astar kullandığınızdan güvenli olun. Astar, kapatıcının yapışması için pürüzsüz, eşit bir yüzey meydana getirmeye destek verir ve ek olarak kapatıcının kırışmasını önlemeye destek verir.

İkinci olarak, kapatıcıyı ince katmanlar halinde uygulayın. Kalınca kapatıcı katmanlarının kırışma ve solma olasılığı daha yüksektir. Bunun yerine, kapatıcıyı minik miktarlarda uygulayın ve parmaklarınızla yahut bir fırçayla iyice karıştırın.

Üçüncüsü, kapatıcıyı yarı şeffaf bir pudra ile sabitleyin. Bu, kapatıcının yerinde kalmasına ve hareket etmesinin önlenmesine destek olacaktır.

Kapatıcıyı sabitlemek için birkaç ek ipucu:

  • Kapatıcı ve pudranın sabitlenmesine destek olmak için sabitleyici sprey kullanın.
  • Kapatıcıyı uyguladıktan sonrasında yüzünüze dokunmaktan kaçının. Bu, kapatıcının kırışmasına niçin olabilir.
  • Gün içinde gereksinim duydukça kapatıcınızı yeniden uygulayın.

Bu ipuçlarını takip ederek kapatıcınızın gün boyu kalıcı olmasını sağlayabilir, kusursuz ve eşit bir cilt tonuna haiz olabilirsiniz.

Hususiyet Faydalar
Kırışıksız İnce çizgilere dolmayan yahut topaklanmayan kapatıcı, pürüzsüz ve kusursuz bir manzara elde etmenizi sağlar.
Uzun ömürlü Gün boyu kalıcı kapatıcı, uzun bir günün arkasından bile en iyi biçimde görünmenize destek verir.
Uygulaması rahat Rahat uygulanabilen kapatıcılar naturel görünümlü bir manzara elde etmenize destek olacaktır.
Nemlendirici Cildinizi nemlendiren ve besleyen kapatıcı, cildinizin genel görünümünü iyileştirmeye destek olacaktır.

Kapatıcı Ayarı: Kırışıksız ve Uzun Süreli Bir Bitiş İçin İpuçları

II. Kapatıcı nelerdir ve niçin gereklidir?

Kapatıcı, ciltteki lekeleri, koyu halkaları ve öteki kusurları kapatmak için kullanılan bir kozmetik üründür. Çoğu zaman daha eşit ve kusursuz bir cilt kurmak için fondöten yahut BB kremin dibine uygulanır. Kapatıcı ek olarak elmacık kemikleri yahut kaş kemiği şeklinde yüzün muayyen bölgelerini vurgulamak için de kullanılabilir.

Piyasada birçok değişik kapatıcı türü mevcuttur ve her birinin kendine has özellikleri vardır. Birtakım kapatıcılar hafifçe ve saydam olacak biçimde tasarlanırken, ötekiler daha kapsamlı ve pigmentlidir. Ek olarak kuru, yağlı yahut akneye meyilli ciltler için hususi olarak formüle edilmiş kapatıcılar da vardır.

Bir kapatıcı seçerken cilt tipinizi ve yüzünüzün gizlemek arzu ettiğiniz muayyen bölgelerini göz önünde bulundurmanız önemlidir. Ek olarak naturel cilt tonunuzla aynı tonda bir kapatıcı seçtiğinizden güvenli olmalısınız.

Kapatıcı, daha kusursuz ve parlak bir cilt elde etmenize destek olabilecek oldukca yönlü ve temel bir üründür. Cilt tipinize ve ihtiyaçlarınıza müsait doğru kapatıcıyı seçerek, lekelerinizi ve kusurlarınızı kolayca gizleyebilir ve daha özgüvenli ve cilalı bir manzara yaratabilirsiniz.

III. Cilt tonunuza müsait doğru kapatıcıyı iyi mi seçersiniz?

Doğru kapatıcı, lekeleri, koyu halkaları ve öteki cilt kusurlarını gizlemeye destek olabilir. Peki cilt tonunuza müsait doğru kapatıcıyı iyi mi seçersiniz?

Bunu Gördünüz mü?  Dramatic Drama Güçlü Bir Göz Görünümü İçin Cesur ve Yoğun Maskara

Kapatıcı seçerken dikkat etmeniz ihtiyaç duyulan birkaç nokta şunlardır:

  • Cilt tonunuz
  • Cilt tipiniz
  • İhtiyacınız olan kapsam

Gelin bu faktörlerin her birine daha yakından bakalım.

Cilt tonunuz

İlk adım cilt tonunuzu belirlemektir. Bu, seçeneklerinizi daraltmanıza ve cildinizle kusursuz bir halde bütünleşecek bir kapatıcı bulmanıza destek olacaktır.

Cilt tonunuzu belirlemenin birkaç değişik yolu vardır. Cildinizin rengini ölçen bir aygıt olan bir renkölçer kullanabilirsiniz. Ek olarak, cilt tonunuza uyan bir fondöten bulmanıza destek olacak bir fondöten ahenk tablosu da kullanabilirsiniz. Yahut cildinizi beyaz bir kağıt parçasının rengiyle karşılaştırabilirsiniz.

Cilt tonunuzu öğrendikten sonrasında, onu tamamlayacak bir kapatıcı seçmeye başlayabilirsiniz. Aleni tenliyseniz, cildinizden bir yahut iki ton daha aleni bir kapatıcı kura çekmek isteyeceksiniz. Orta tenliyseniz, cildinizle aynı tonda bir kapatıcı kura çekmek isteyeceksiniz. Ve koyu tenliyseniz, cildinizden bir yahut iki ton daha koyu bir kapatıcı kura çekmek isteyeceksiniz.

Cilt tipiniz

Kapatıcı seçerken göz önünde bulundurmanız ihtiyaç duyulan bir öteki mühim unsur de cilt tipinizdir. Yağlı bir cildiniz var ise, yağsız ve gözeneklerinizi tıkamayacak bir kapatıcı kura çekmek isteyeceksiniz. Kuru bir cildiniz var ise, nemlendirici ve cildinizi kurutmayacak bir kapatıcı kura çekmek isteyeceksiniz.

İhtiyacınız olan kapsam

En son, kapatıcınızdan ne kadar kapatıcılığa ihtiyacınız olduğuna karar vermelisiniz. Bir tek birkaç minik lekeyi kapatmanız gerekiyorsa, hafifçe ila orta kapatıcılığa haiz bir kapatıcı seçebilirsiniz. Daha ciddi lekeleri yahut koyu halkaları kapatmanız gerekiyorsa, tam kapatıcılığa haiz bir kapatıcı kura çekmek isteyeceksiniz.

Bu faktörleri göz önünde bulundurduğunuzda, cilt tonunuza, cilt tipinize ve kapatıcılık ihtiyaçlarınıza müsait doğru kapatıcıyı seçebileceksiniz.

Kapatıcı Ayarı: Kırışıksız ve Uzun Süreli Bir Bitiş İçin İpuçları

IV. Kapatıcı iyi mi sabitlenir

Kapatıcınızı uyguladıktan sonrasında, gün süresince kırışmaması yahut solmaması için sabitlemelisiniz. Bunu yapmanın birkaç değişik yolu vardır, sadece en yaygın yöntemler bir astar, sabitleyici pudra yahut sabitleyici sprey kullanmaktır.

Primer kullanmak, kapatıcınızın yerinde kalmasına destek olmak için mükemmel bir yoldur. Primerler, makyajınızın tutunması için pürüzsüz, eşit bir taban oluşturur ve ek olarak ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya destek olabilir. Yağlı bir cildiniz var ise, bilhassa yağlı ciltler için tasarlanmış bir primer kura çekmek isteyebilirsiniz, zira bu, kapatıcınızın kaymasını ve kaymasını önlemeye destek olacaktır.

Pudra, kapatıcıyı sabitlemenin bir öteki mükemmel yoludur. Pudra, fazla hasım ve teri emmeye destek verir, bu da kapatıcınızın kırışmasını önlemeye destek olabilir. Ek olarak, kapatıcınızın daha naturel görünmesini sağlayabilecek mat bir bitiş meydana getirmeye destek verir.

Sabitleme spreyi, kapatıcıyı sabitlemek için üçüncü bir seçenektir. Sabitleme spreyi, makyajınızı yerinde tutmaya destek verir ve ek olarak kapatıcınızın kullanım süresini uzatmaya destek olabilir. Kuru bir cildiniz var ise, cildinizi nemlendirmeye ve kapatıcınızın kek şeklinde görünmesini önlemeye destek olacağından, bilhassa kuru ciltler için formüle edilmiş bir sabitleme spreyi kura çekmek isteyebilirsiniz.

Hangi yöntemi seçerseniz seçin, sabitleyici ürününüzü hafif ve eşit biçimde uyguladığınızdan güvenli olun. Aşırı tatbik yapmak istemezsiniz, zira bu makyajınızın ağır ve naturel görünmemesine niçin olabilir.

Kapatıcı Ayarı: Kırışıksız ve Uzun Süreli Bir Bitiş İçin İpuçları

V. Kapatıcı iyi mi sabitlenir

Cilt tipinize ve arzu ettiğiniz sonuca bağlı olarak kapatıcıyı sabitlemenin birkaç değişik yolu vardır.

Yağlı ciltler için, kapatıcınızı sabitlemek için pudra kullanmak isteyebilirsiniz. Bu, fazla hasım emmeye ve kapatıcınızın bulaşmasını yahut kırışmasını önlemeye destek olacaktır.

Kuru ciltler için, kapatıcınızı sabitlemek için bir krem ​​yahut sıvı kullanmak isteyebilirsiniz. Bu, cildinizi nemlendirmeye ve kapatıcınızın kurumasını ve çatlamasını önlemeye destek olacaktır.

Bunu Gördünüz mü?  Vegan ve Zulüm İçermeyen Rujlar Etik Güzellik Seçimlerine Bir Kılavuz

Bir sabitleme ürünü seçtikten sonrasında, bir fırça yahut sünger kullanarak kapatıcınıza uygulayın. Sert bir çizgi oluşturmaması için ürünü cilde iyice yedirdiğinizden güvenli olun.

Kapatıcıyı sabitlemek için birkaç ek ipucu:

  • Sabitleyici pudra uygularken hafifçe dokunuşlar kullanın. Oldukca fazla pudra topaklanabilir ve naturel görünmeyebilir.
  • Sabitleyici pudrayı uygulamadan ilkin kapatıcınızın tamamen kuruduğundan güvenli olun.
  • Kapatıcınızın taze görünümünü korumak için gün içerisinde gereksinim duyduğunuzda pudrayı yeniden uygulayın.

Kapatıcı Ayarı: Kırışıksız ve Uzun Süreli Bir Bitiş İçin İpuçları

VI. Kapatıcının daha uzun vakit kalıcı olması iyi mi sağlanır

Kapatıcının gün boyu daha kalıcı olması için yapabileceğiniz birkaç şey var.

  • Kapatıcıyı uygulamadan ilkin bir astar kullanın. Bu, kapatıcının yapışması için pürüzsüz, eşit bir taban meydana getirmeye destek olacak ve kırışmasını önlemeye destek olacaktır.
  • Kapatıcıyı pudra ile sabitleyin. Bu, kapatıcının yerinde kalmasına ve bulaşmasını yahut solmasını önlemeye destek olacaktır.
  • Gerektiğinde gün süresince kapatıcıyı yeniden uygulayın. Bilhassa yağlı bir cildiniz var ise bu bilhassa önemlidir, zira yağ kapatıcının parçalanmasına ve çirkin görünmesine niçin olabilir.

Kapatıcının daha uzun vakit kalıcı olması için birtakım ek ipuçları:

  • Azca oranda kapatıcı kullanın. Oldukca fazla kapatıcı cildinizi ağırlaştırabilir ve kek şeklinde görünmesine niçin olabilir.
  • Kapatıcıyı iyice karıştırın. Bu, kusursuz bir bitiş yaratmaya ve bariz görünmesini engellemeye destek olacaktır.
  • Cilt tonunuza müsait bir kapatıcı seçin. Oldukca aleni yahut oldukca koyu bir kapatıcı göze çarpar ve naturel görünmez.

Bu ipuçlarını takip ederek kapatıcınızın daha uzun vakit kalıcı olmasını ve gün boyu en iyi biçimde görünmesini sağlayabilirsiniz.

VII. İnsanların kapatıcı uygularken icra ettiği yaygın yanlışlar

İnsanların kapatıcı uygularken icra ettiği birkaç yaygın hata vardır ve bunlar kapatıcının kırışmasına yahut naturel görünmemesine niçin olabilir. İşte bu hatalardan kaçınmak için birkaç ipucu:

  • Kafi kapatıcı kullanmamak. Kafi kapatıcı kullanmazsanız, gizlemeye çalıştığınız lekeleri yahut koyu halkaları müessir bir halde kapatamaz.

  • Yanlış kapatıcı tonu kullanmak. Cilt tonunuz için oldukca aleni yahut oldukca koyu bir kapatıcı kullanırsanız, göze çarpar ve naturel görünmez.

  • Kapatıcıyı oldukca kalınca icra etmek. Kapatıcıyı oldukca kalınca icra etmek cildinizin kekimsi ve inorganik görünmesine niçin olabilir.

  • Kapatıcıyı muntazam bir halde sabitlememek. Kapatıcıyı muntazam bir halde sabitlemezseniz, gün süresince kırışır ve solar.

Bu yaygın hatalardan kaçınarak kapatıcıyı daha müessir uygulayabilir, daha naturel görünümlü bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Değişik Cilt Tiplerinde Kapatıcı Kullanımına İlişkin İpuçları

Kapatıcı, lekeleri, koyu halkaları ve öteki kusurları gizlemenin mükemmel bir yolu olabilir. Sadece, bütün kapatıcılar eşit yaratılmamıştır. Birtakım kapatıcılar muayyen cilt tipleri için öbürlerinden daha uygundur. İşte cilt tipiniz için doğru kapatıcıyı kura çekmek için birkaç ipucu:

Yağlı cilt: Yağsız ve mat bitişli bir kapatıcı arayın. Bu, cildinizin parlak görünmesini engellemeye destek olacaktır.
Kuru cilt: Nemlendirici ve nemli bitişli bir kapatıcı seçin. Bu, cildinizi nemlendirmeye ve pürüzsüz görünmesini sağlamaya destek olacaktır.
Karma cilt: Hafifçe ve naturel bitişli bir kapatıcı arayın. Bu, cildinizin yağ ve rutubet seviyelerini dengelemeye destek olacaktır.
Kırılgan cilt: Hipoalerjenik ve kokusuz bir kapatıcı seçin. Bu, tahriş riskini azaltmaya destek olacaktır.

Cilt tipinize müsait bir kapatıcı seçtikten sonrasında uygulamaya başlayabilirsiniz. İşte kapatıcı icra etmek için birkaç ipucu:

Kapatmak arzu ettiğiniz yerlere ince bir kat kapatıcı uygulayarak başlayın. Gerektiğinde kapatıcılığı artırabilirsiniz sadece hafifçe bir katmanla adım atmak önemlidir.
Ufak, kabarık bir fırça yahut parmaklarınızı kullanarak kapatıcıyı cildinize yedirin. Kapatıcıyı cildinizle kapatıcı içinde sert bir çizgi kalmayacak biçimde iyice yedirdiğinizden güvenli olun.
Kapatıcıyı yarı şeffaf bir pudra ile sabitleyin. Bu, kapatıcının yerinde kalmasına ve kırışmasını önlemeye destek olacaktır.

Bunu Gördünüz mü?  Mükemmel Dudak Kaleminizi Bulun Mat, Saten veya Krem Eşleşmesi

Bu ipuçlarını takip ederek cilt tipinize müsait kapatıcıyı seçebilir ve doğru biçimde uygulayarak kusursuz bir manzara elde edebilirsiniz.

Standart Sorulan Sorular

S: Kapatıcıyı sabitlemenin en iyi yolu nelerdir?

C: Kapatıcıyı sabitlemenin birkaç değişik yolu vardır fakat en yaygın yöntemler baz, pudra yahut sabitleyici sprey kullanmaktır.

S: Kapatıcı için hangi birtakım kullanmalıyım?

A: Kapatıcı için en iyi astar, cilt tipinize ve aradığınız bitişe bağlı olacaktır. Yağlı ciltler için matlaştırıcı bir astar, kapatıcının kaymasını ve kaymasını önlemeye destek olacaktır. Kuru ciltler için nemlendirici bir astar, kapatıcının kurumasını önlemeye destek olacaktır.

S: Kapatıcı için hangi sabitleyici pudrayı kullanmalıyım?

A: Kapatıcı için en iyi sabitleyici pudra, cilt tonunuza ve aradığınız bitişe bağlı olacaktır. Aleni ten tonları için, yarı şeffaf bir sabitleyici pudra naturel bir bitiş meydana getirmeye destek olacaktır. Orta ila koyu ten tonları için, mat bir sabitleyici pudra daha kusursuz bir bitiş meydana getirmeye destek olacaktır.

S: Kapatıcı için hangi sabitleyici spreyi kullanmalıyım?

A: Kapatıcı için en iyi sabitleyici sprey, kapatıcının yerinde kalmasına destek olacak ve bulaşmasını yahut solmasını önleyecektir. Yağsız ve komedojenik olmayan bir sabitleyici sprey arayın.

S: Kapatıcı sabitlendikten sonrasında ne kadar vakit kalıcıdır?

Baz, pudra ve sabitleyici sprey ile sabitlenen kapatıcı 12 saate kadar kalıcılık sağlıyor.

S: Kapatıcının kırışmasını iyi mi önleyebilirim?

Kapatıcının kırışmasını önlemek için yapabileceğiniz birkaç şey var:

  • Astar kullanması
  • İnce bir katman kapatıcı icra etmek
  • Kapatıcıyı pudra ile sabitleme
  • Kapatıcıyı pişirme

S: Kapatıcının daha uzun vakit kalıcı olmasını iyi mi sağlayabilirim?

Kapatıcının daha uzun vakit kalıcı olması için yapabileceğiniz birkaç şey şunlardır:

  • Uzun vakit kalıcı bir kapatıcı kullanmak
  • Sabitleyici pudra uygulaması
  • Bir sabitleme spreyi kullanarak
  • Kapatıcıyı pişirme

Kapatıcı, ciltteki lekeleri, koyu halkaları ve öteki kusurları gizlemek için kullanılan bir makyaj ürünüdür. Fondötenin dibine yahut tek başına uygulanabilir. Sadece kapatıcı, muntazam bir halde sabitlenmezse gün süresince kırışabilir ve solabilir.

Bu yazı size kapatıcıyı gün boyu yerinde duracak biçimde sabitlemek için ipuçları sunacaktır. Ek olarak, insanların kapatıcı uygularken icra ettiği yaygın hataları ve bunlardan iyi mi kaçınılacağını da tartışacağız.

Sıkça Sorulan Sorular

S: Kapatıcıyı sabitlemenin en iyi yolu nelerdir?

A: Kapatıcıyı sabitlemenin birkaç değişik yolu vardır, sadece en yaygın metot yarı şeffaf pudra kullanmaktır. Yarı şeffaf pudra, cildi matlaştırmaya ve kapatıcıyı sabitlemeye destek olan ince bir pudradır. Pudrayı bir fırça yahut süngerle uygulayabilirsiniz.

S: Kapatıcı sabitlendiğinde ne kadar vakit kalıcı olur?

A: Kapatıcı muntazam bir halde sabitlenirse 8 saate kadar kalıcı olabilir. Sadece, tam vakit kullandığınız kapatıcı türüne, cilt tipinize ve yaşadığınız iklime bağlı olarak değişecektir.

S: Kapatıcı uygularken insanoğlu hangi yaygın hataları yapıyor?

A: İnsanların kapatıcı uygularken icra ettiği yaygın hatalardan bazıları şunlardır:

  • Oldukca fazla kapatıcı kullanmak
  • Kapatıcıyı muntazam bir halde karıştırmamak
  • Kapatıcıyı oldukca kalınca icra etmek

Bu hatalardan kaçınmak için, azca oranda kapatıcı kullandığınızdan ve cildinize iyice yedirdiğinizden güvenli olun. Ek olarak kapatıcıyı tek bir kalınca tabaka yerine ince katmanlar halinde uygulamalısınız.

Berkay Kaya, teknoloji ve yaşam tarzı konularındaki tutkusuyla tanınan bir blog yazarıdır. Gemow.com'un kurucusu olarak, her gün yeni ve ilgi çekici içerikler üretmeye odaklanır; bu sayede okuyucularına en güncel bilgiler ve ilham verici yazılar sunar. Berkay, sürekli olarak kendini geliştiren ve dijital dünyadaki yenilikleri takip eden bir içerik üreticisidir.

  • Toplam 146 Yazı
  • Toplam 0 Yorum
Benzer Yazılar

Mükemmelliği Şekillendirmek Glam Makyajda Konturlama Sanatı

Makyaj Tekniği 3 gün önce

İçindekiler2. Konturlamanın Yararları3. Konturlama için Araçlar ve Teknikler4. Değişik Yüz Şekillerine Kontur Iyi mi Uygulanır5. Konturlama Yaparken Kaçınılması Ihtiyaç duyulan Yaygın Yanlışlar6. Kontur Makyaj Tatbik İpuçları7. Suya Dayanıklı Kontur ÜrünleriOrganik Kontur MakyajıHususi Etkinlikler İçin Kontur Iyi mi YapılırSual ve Yanıt 1. Konturlama 2. Konturlamanın Yararları 3. Konturlama için Araçlar ve Teknikler 4. Değişik Yüz Şekillerine Kontur Iyi mi Uygulanır 5. Konturlama Yaparken Kaçınılması Ihtiyaç duyulan Yaygın Yanlışlar 6. Kontur Makyaj Tatbik İpuçları 7. Suya Dayanıklı Kontur Ürünleri 8. Organik Kontur Makyajı 9. Hususi Etkinlikler İçin Kontur Iyi mi Yapılır 10. Sual ve Yanıt Antet Yanıt Konturlama için Konturlama, yüzde daha şekillendirilmiş bir manzara yaratmak için fer ve gölgeyi kullanan bir makyaj tekniğidir. Konturlamanın Yararları Konturlama şu mevzularda destek olabilir: En iyi özelliklerinizi vurgulayın Daha bakışımlı bir yüz şekli yaratın Kırışıklıkların ve lekelerin görünümünü azaltın Daha kalkık ve genç bir manzara yaratın Konturlama için Araçlar ve Teknikler Konturlama için kullandığınız araçlar […]

Aydınlatıcı Astarlar Parıltı Olmadan Parıltıyı Yakalayın

İçindekilerII. VurgulayıcılarAydınlatıcı Bazlar: Cildinizi En çok Işıltı Etkisine HazırlamaIV. Doğru Aydınlatıcı Iyi mi SeçilirV. Vurgulayıcı Iyi mi KullanılırVI. Kaçınılması Ihtiyaç duyulan Vurgulayıcı HatalarıVII. Vurgulayıcı Hileleri ve İpuçlarıÖğrenciler için Fosforlu KalemlerIX. Profesyoneller için Vurgulayıcılar Aydınlatıcı bazlar daha parlak bir manzara elde etmenin mükemmel bir yoludur. Cildinizi pürüzsüzleştirmeye, ince çizgileri ve kırışıklıkları bulanıklaştırmaya ve makyajınız için daha eşit bir temel yapmaya destek olabilirler. Şayet fosforlu kalem oyununuzu bir üst seviyeye taşımanın bir yolunu arıyorsanız, o halde bir astar ne olursa olsun dikkate değerdir. İşte bir fosforlu kalem astarının iyi mi kullanılacağına ve görebileceğiniz faydalardan kimilerine bir bakış. Aydınlatıcı Astarı Iyi mi Kullanılır 1. Tertipli cilt bakım rutininizi uygulayarak başlayın. Bu, cildinizi hazırlamanıza ve astar için pürüzsüz bir temel oluşturmanıza destek olacaktır. 2. Cildiniz kuruduktan sonrasında parmak uçlarınıza azca oranda baz uygulayın. 3. Astarı yüzünüze hafif vurarak uygulayın. 4. Astarı cildinize iyice yedirdiğinizden güvenilir olun, bilhassa ince çizgilerin ya da kırışıklıkların olduğu yerlere […]

Işıltının Kilidini Açmak Cilt Bakımı ve Işıltılı Bir Cilt İçin Hazırlık Rehberi

İçindekilerII. Cilt Tipleri ve İhtiyaçlarıCilt Tipleri ve İhtiyaçlarıII. Cilt Tipleri ve İhtiyaçlarıV. Cilt Bakım Ürünleri ve İçerikleriIşıltının Kilidini Açmak: Cilt Bakımı ve Hazırlığına İlişkin Nihai KlavuzVII. Cilt Bakımı İpuçları ve Püf NoktalarıVIII. Kaçınılması Ihtiyaç duyulan Cilt Bakımı HatalarıIX. Kaçınılması Ihtiyaç duyulan Cilt Bakım Ürünleri ve Hizmetleri Cilt bakımı sıhhatli ve genç bir görünüme haiz olmanın mühim bir parçasıdır. Birkaç sıradan adımı izleyerek cildinizin genel sağlığını iyileştirebilir ve daha parlak bir cilt elde edebilirsiniz. Bu kılavuz, cilt bakımının temellerinden, ışıltılı bir cilde kavuşmak için ipuçlarına ve püf noktalarına kadar cilt bakımı ile alakalı bilmenizde fayda olan her şeyi size sunacaktır. Şu mevzuları ele alacağız: Cilt tipleri ve gereksinimleri Cilt bakımının temelleri Yaygın cilt sorunları ve bunların tedavisi Cilt bakım ürünleri ve içerikleri Değişik cilt tipleri için cilt bakım rutinleri Cilt bakımı ipuçları ve püf noktaları Kaçınılması ihtiyaç duyulan cilt bakımı hataları Kaçınılması ihtiyaç duyulan cilt bakım ürünleri ve hizmetleri Cilt bakımı […]

0 Yorum

Yorum Yaz

Rastgele