City Greens Beton Ormanında Kendi Yemeğinizi Yetiştirin

City Greens: Yeni Başlayanlar İçin Kentsel Bahçeciliğin Temelleri Kentsel bahçecilik, kentsel bir ortamda nebat yetiştirme uygulamasıdır. Bu, saksı bahçeciliği, dikey bahçecilik ve yükseltilmiş döşek bahçeciliği dahil olmak suretiyle muhtelif şekillerde yapılabilir. Kentsel bahçeciliğin birçok faydası vardır, bunlardan bazıları şunlardır: Hava kalitesinin iyileştirilmesine ve kirliliğin azaltılmasına destek olabilir. Ailelere ve toplumlara besin sağlayabilir. Bir toplum ve irtibat duygusu yaratabilir. Keyifli ve ödüllendirici bir hobi olabilir. Kentsel Bahçeciliğin Yararları Kentsel bahçeciliğin birçok faydası vardır, bunlardan bazıları şunlardır: Hava kalitesinin iyileştirilmesine ve kirliliğin azaltılmasına destek olabilir. Ailelere ve toplumlara besin sağlayabilir. Bir toplum ve irtibat duygusu yaratabilir. Keyifli ve ödüllendirici bir hobi olabilir. Şehir Bahçelerinin Türleri Birçok değişik türde şehir bahçesi vardır ve her birinin kendine has yararları ve zorlukları vardır. En yaygın şehir bahçesi türlerinden bazıları şunlardır: Konteyner bahçeleri Dikey bahçeler Yükseltilmiş döşek bahçeleri Konteyner Bahçeleri Konteyner bahçeleri, oldukca fazla alanı olmayan kent bahçıvanları için mükemmel bir seçenektir. Balkonlarda, verandalarda yahut hatta […]

City Greens Beton Ormanında Kendi Yemeğinizi Yetiştirin

City Greens: Yeni Başlayanlar İçin Kentsel Bahçeciliğin Temelleri

City Greens: Yeni Başlayanlar İçin Kentsel Bahçeciliğin Temelleri

Kentsel bahçecilik, kentsel bir ortamda nebat yetiştirme uygulamasıdır. Bu, saksı bahçeciliği, dikey bahçecilik ve yükseltilmiş döşek bahçeciliği dahil olmak suretiyle muhtelif şekillerde yapılabilir.

Kentsel bahçeciliğin birçok faydası vardır, bunlardan bazıları şunlardır:

  • Hava kalitesinin iyileştirilmesine ve kirliliğin azaltılmasına destek olabilir.
  • Ailelere ve toplumlara besin sağlayabilir.
  • Bir toplum ve irtibat duygusu yaratabilir.
  • Keyifli ve ödüllendirici bir hobi olabilir.

Kentsel Bahçeciliğin Yararları

Kentsel bahçeciliğin birçok faydası vardır, bunlardan bazıları şunlardır:

  • Hava kalitesinin iyileştirilmesine ve kirliliğin azaltılmasına destek olabilir.
  • Ailelere ve toplumlara besin sağlayabilir.
  • Bir toplum ve irtibat duygusu yaratabilir.
  • Keyifli ve ödüllendirici bir hobi olabilir.

Şehir Bahçelerinin Türleri

Birçok değişik türde şehir bahçesi vardır ve her birinin kendine has yararları ve zorlukları vardır. En yaygın şehir bahçesi türlerinden bazıları şunlardır:

  • Konteyner bahçeleri
  • Dikey bahçeler
  • Yükseltilmiş döşek bahçeleri

Konteyner Bahçeleri

Konteyner bahçeleri, oldukca fazla alanı olmayan kent bahçıvanları için mükemmel bir seçenektir. Balkonlarda, verandalarda yahut hatta pencere kenarlarında yetiştirilebilirler.

Konteyner bahçeleri, ikliminizde başka türlü yetişemeyecek bitkileri yetiştirmenin de mükemmel bir yoludur. Örnek olarak, soğuk bir iklimde konteyner bahçede domates yetiştirebilir yahut sıcak bir iklimde konteyner bahçede muz üretebilirsiniz.

Dikey Bahçeler

Dikey bahçeler, kentsel bir ortamda alanı en üst düzeye çıkarmak için mükemmel bir yoldur. Duvarlarda, çitlerde yahut hatta binaların yanlarında yetiştirilebilirler.

Dikey bahçeler ek olarak evinize yahut ofisinize yeşillik katmanın mükemmel bir yoludur. Hava standardını iyileştirmeye ve gürültü kirliliğini azaltmaya destek olabilirler.

Yükseltilmiş Döşek Bahçeleri

Yükseltilmiş döşek bahçeleri, kendi yemeklerini yetiştirmek isteyen kent bahçıvanları için mükemmel bir seçenektir. Yerden yüksektedirler, bu da onlara erişimi ve bakımı kolaylaştırır.

Yükseltilmiş döşek bahçeleri ek olarak drenajı ve toprak standardını iyileştirmenin mükemmel bir yoludur. Ek olarak ikliminizde başka türlü yetişemeyecek bitkileri yetiştirmek için de kullanılabilirler.

Kentsel Bahçenizi Planlamak

Şehir bahçenize başlamadan ilkin birazcık planlama yapmak önemlidir. Bu, bahçeniz için doğru bitkileri seçmenize ve bahçenizin başarı göstermiş olduğu için güvenli olmanıza destek olacaktır.

Şehir bahçenizi planlarken dikkate almanız ihtiyaç duyulan birkaç şey şunlardır:

  • Kullanılabilir alanınızın miktarı
  • Bahçenizin almış olduğu güneş ışığı miktarı
  • Haiz olduğunuz toprak türü
  • Bölgenizdeki iklim

Bu faktörleri göz önünde bulundurduktan sonrasında bahçeniz için bitkileri seçmeye başlayabilirsiniz.

Kentsel Bahçeniz İçin Doğru Bitkileri Kura çekmek

Şehir bahçeniz için nebat seçerken ikliminize ve yetiştirme koşullarınıza müsait bitkileri seçmeniz önemlidir.

Şehir bahçeniz için nebat seçerken aklınızda bulundurmanız ihtiyaç duyulan birkaç şey var:

  • Bahçenizin almış olduğu güneş ışığı miktarı
  • Haiz olduğunuz toprak türü
  • Bölgenizdeki iklim
  • Bir bahçıvan olarak yetenek seviyeniz
  • Hususiyet Konteyner Bahçeciliği Yeni Başlayanlar İçin Bahçecilik Kentsel Bahçecilik Dikey Bahçecilik Yükseltilmiş Döşek Bahçeciliği
    Tarif Saksı, fıçı yahut pencere kutusu benzer biçimde kaplarda nebat yetiştirmek. İlk kez nebat yetiştiriyorum. Kent yahut kasaba benzer biçimde kentsel bir ortamda nebat yetiştirmek. Bitkileri kafes yahut duvar benzer biçimde dikey olarak yetiştirmek. Çoğu zaman toprakla doldurulan yüksek yataklarda nebat yetiştirmek.
    Faydalar Balkon yahut veranda benzer biçimde ufak alanlarda yapılabilir. Bahçeciliği öğrenmenin mükemmel bir yolu. Hava kalitesinin iyileştirilmesine ve sıcaklık adası tesirinin azaltılmasına destek olabilir. Yeşil bir duvar kurmak yahut bir mekana mahremiyet katmak için kullanılabilir. Drenaj ve toprak havalanmasının iyileştirilmesine destek olabilir.
    Zorluklar Saksılar ivedi kuruyabileceğinden bitkilerin tertipli olarak sulanması icap eder. Bitkiler için kazık yahut kafes benzer biçimde daha çok yardımcı sağlamanız gerekebilir. Kentsel ortamlara has zararlılar ve hastalıklarla savaşım edilmesi gerekebilir. Bitkilerin aşırı kalabalık olmamasına dikkat etmek gerekebilir, zira bu hastalıklara yol açabilir. Yükseltilmiş yataklarda toprağın sıkışmamasına dikkat etmek gerekebilir, zira bu suyun muntazam bir halde drenajını engelleyebilir.
    İpuçları Yetiştirmek dilediğiniz bitkilere müsait büyüklükte kaplar seçin. İyi drenaj elde eden bir saksı toprağı kullanın. Bilhassa sıcak havalarda bitkilerinizi tertipli olarak sulayın. Bitkilere gereksinim duydukları desteği sağlayın. Rutubet tutmaya ve yabani otları bastırmaya destek olmak için bitkilerin etrafına malç koyun.

    City Greens: Yeni Başlayanlar İçin Kentsel Bahçeciliğin Temelleri

    II. Kentsel Bahçeciliğin Yararları

    Şehir bahçeciliğinin hem bireyler bununla birlikte toplumlar açısından pek oldukca faydası bulunmaktadır.

    • Hava kirliliğini azaltarak hava kalitesinin iyileştirilmesine destek olabilir.
    • Daha güzel ve davetkar bir ortam yaratmaya destek olabilir.
    • Kentsel alanlarda yaşayan insanoğlu için taze besin deposu sağlayabilir.
    • İnsanların doğaya ve birbirlerine bağlanmalarına destek olabilir.
    • Stresi azaltmaya ve ruh sağlığını iyileştirmeye destek olabilir.

    Şehir bahçeciliği, toplumunuza katılmanın ve etraf üstünde pozitif yönde bir tesir yaratmanın mükemmel bir yoludur.

    III. Şehir Bahçelerinin Türleri

    Birçok değişik türde şehir bahçesi vardır ve her birinin kendine has yararları ve zorlukları vardır. En yaygın şehir bahçesi türlerinden bazıları şunlardır:

    • Konteyner bahçeleri

    • Dikey bahçeler

    • Yükseltilmiş döşek bahçeleri

    • Yeraltı bahçeleri

    • Camia bahçeleri

    Her tür şehir bahçesinin kendine has avantajları ve dezavantajları vardır, bu yüzden bireysel ihtiyaçlarınıza ve koşullarınıza en müsait bahçe çeşidini seçmeniz önemlidir.

    Örnek olarak, konteyner bahçeleri ufak alanlarda yaşayan yahut bahçeyle uğraşmak için oldukca fazla tarihi olmayan kişiler için mükemmel bir seçenektir. Dikey bahçeler bahçelerinde mevcut alanı en üst düzeye çıkarmak isteyen kişiler için iyi bir seçenektir. Yükseltilmiş döşek bahçeleri sıska toprağa haiz olan yahut daha erişilebilir bir bahçe kurmak isteyen kişiler için iyi bir seçenektir. Yer altı bahçeleri oldukca fazla alana haiz olan ve oldukca muhtelif bitkiler yetiştirmek isteyen kişiler için iyi bir seçenektir. Camia bahçeleri komşularıyla irtibat oluşturmak ve bahçecilik ile alakalı informasyon edinmek isteyen kişiler için mükemmel bir seçenektir.

    Hangi tür kent bahçesini seçerseniz seçin, ikliminiz ve yetiştirme koşullarınız için doğru bitkilere haiz olduğunuzdan güvenli olmak önemlidir. Ek olarak bitkilerinize müsait oranda su, güneş ışığı ve gıda sağladığınızdan güvenli olmalısınız.

    City Greens: Yeni Başlayanlar İçin Kentsel Bahçeciliğin Temelleri

    IV. Kentsel Bahçenizi Planlamak

    Kentsel bahçenizi planlamak başarınız için eğer olmazsa olmazdır. Bu, bahçeniz için en iyi yeri, yetiştirmek dilediğiniz nebat türlerini ve masrafınız ihtiyaç duyulan süre ve emek miktarını belirlemenize destek olacaktır.

    Şehir bahçenizi planlarken dikkat etmeniz ihtiyaç duyulan birtakım noktalar şunlardır:

    • Durum: Bahçeniz nerede olacak? Bu, haiz olduğunuz güneş ışığı, su ve alan miktarını belirleyecektir.
    • İklim: Bölgenizdeki iklim nelerdir? Bu, yetiştirme koşullarınıza müsait bitkileri seçmenize destek olacaktır.
    • Toprak: Ne tür bir toprağa sahipsiniz? Bu, yetiştirebileceğiniz nebat türlerini ve kullanmanız ihtiyaç duyulan gübre miktarını etkileyecektir.
    • Vakit: Bahçenize ne kadar süre ayırabilirsiniz? Bu, yetiştirmek dilediğiniz nebat türlerini ve bahçenizin ne kadar bakım gerektireceğini belirlemenize destek olacaktır.
    • Bütçe: Bahçeniz için ne kadar para masrafınız gerekiyor? Bu, yetiştirebileceğiniz nebat türlerini ve satın almanız ihtiyaç duyulan malzemeleri etkileyecektir.

    Bu faktörleri göz önünde bulundurduğunuzda, bahçe düzeninizi planlamaya başlayabilirsiniz. Bu, bahçenizin iyi mi görüneceğini ve işleyeceğini görselleştirmenize destek olacaktır.

    Bahçe düzenlemenizi planlamak için birtakım ipuçları:

    • Alanınızın bir diyagramını çizerek başlayın. Bu, ne kadar alanınız bulunduğunu ve bitkilerinizi nereye yerleştirebileceğinizi görmenize destek olacaktır.
    • Bitkileri gereksinimlerine nazaran gruplandırın. Örnek olarak, güneş seven bitkileri bir araya, gölge seven bitkileri bir araya koyun.
    • Bitkilerin içinde büyümeleri için boşluk bırakın.
    • Bitkilerinize kolayca ulaşabilmeniz için yollar oluşturun.

    Bu ipuçlarını takip ederek evinize güzellik ve işlevsellik katacak, güzel ve üretken bir şehir bahçesi yaratabilirsiniz.

    Kentsel Bahçeniz İçin Doğru Bitkileri Kura çekmek

    Şehir bahçeniz için nebat seçerken göz önünde bulundurmanız ihtiyaç duyulan birkaç unsur vardır.

    • Bahçenizin almış olduğu güneş ışığı miktarı
    • Haiz olduğunuz toprak türü
    • Haiz olduğunuz alan miktarı
    • İkliminiz

    Bu faktörleri göz önünde bulundurduğunuzda, bahçenizde gelişecek bitkileri seçmeye başlayabilirsiniz. İşte doğru bitkileri kura çekmek için birkaç ipucu:

    • Bölgenize has bitkileri seçin. Bu bitkiler ikliminize ve toprak koşullarınıza en iyi biçimde ahenk elde edecektir.
    • Kuraklığa dayanıklı bitkiler seçin. Sıcak yazların yaşandığı bir bölgede yaşıyorsanız, kurak koşullara dayanıklı bitkiler seçmeniz gerekecektir.
    • Zararlılara dayanıklı bitkiler seçin. Oldukça sayıda zararlının olduğu bir bölgede yaşıyorsanız, bu zararlılardan zarar görme olasılığı daha düşük olan bitkileri seçmeniz gerekecektir.

    Bu ipuçlarını takip ederek, kent bahçenizde gelişecek ve size güzel ve verimli bir hasat sağlayacak bitkileri seçebilirsiniz.

    City Greens: Yeni Başlayanlar İçin Kentsel Bahçeciliğin Temelleri

    VI. Kentsel Bahçenizi Başlatma

    Kentsel bir bahçe başlatmak, taze mamüller elde etmek, doğayla irtibat oluşturmak ve topluluğunuzu geliştirmek için keyifli ve ödüllendirici bir yol olabilir. Sadece, başlamadan ilkin araştırmanızı yapmanız ve öncesinden plan yapmanız önemlidir. Kentsel bahçecilik yolculuğunuza başlamanıza destek olacak birkaç ipucu:

    • Bahçeniz için doğru yeri seçin.
    • Ne yetiştirmek istediğinize karar verin.
    • Toprağı hazırlayın.
    • Tohumlarınızı yahut fidelerinizi ekin.
    • Bitkilerinizi tertipli olarak sulayın ve gübreleyin.
    • Bitkilerinizi zararlılardan ve hastalıklardan koruyun.
    • Ürünlerinizi olgunlaştığında hasat edin.

    Kentsel bir bahçe kurma ile alakalı daha ayrıntılı informasyon için şuraya göz atın: kentsel bahçe rehberi.

    VII. Kentsel Bahçenizin Bakımı

    Şehir bahçeniz kurulduktan sonrasında onu korumak ve sıhhatli tutmak için yapabileceğiniz birkaç şey var.

    • Bitkilerinizi tertipli olarak, bilhassa kurak dönemlerde sulayın.
    • Bitkilerinizi paket üstündeki talimatlara nazaran gübreleyin.
    • Bitkilerinizin sıhhatli ve üretken kalmasını sağlamak için gerektiği biçimde budayın.
    • Zararlıları ve rahatsızlıkları, yöresel ziraat müdürlüğünün tavsiyelerini izleyerek denetim dibine alın.

    Bu sıradan ipuçlarını takip ederek, şehir bahçenizin gelişmesine ve bolca ürün vermesine destek olabilirsiniz.

    Kentsel Bahçenizin Hasadı

    Şehir bahçeniz tam hızıyla çalışmaya başladığında, mahsullerinizi hasat etmeye başlamanın tarihi geldi! Sebzelerinizi ve meyvelerinizi hasat ederken aklınızda bulundurmanız ihtiyaç duyulan birkaç şey var, böylece hasadınızdan en iyi biçimde yararlanabilirsiniz.

    Evvela sebze ve meyvelerinizi olgunlaştıklarında hasat ettiğinizden güvenli olun. Bu, en iyi lezzet ve gıda değerine haiz olmalarını elde edecektir. Bir sebze yahut meyvenin olgun olup olmadığını denetlemek için aşağıdaki emareleri arayın:

    • Sebze yahut meyvenin rengi olgunlaşmış rengine dönmüştür.
    • Sebze yahut meyve dokunulduğunda yumuşaktır.
    • Sebze yahut meyvenin hoş bir kokusu vardır.

    İkincisi, sebze ve meyvelerinizi sabahın erken saatlerinde yahut akşamın geç saatlerinde toplayın. Bu, en serin ve en taze oldukları zamandır.

    Üçüncüsü, sebze ve meyvelerinizi olası olduğunca uzun vakit taze tutmak için onları muntazam bir halde saklayın. Ürünlerinizi saklamak için birkaç ipucu:

    • Yeşil yapraklı sebzeleri buzdolabınızın sebzelik çekmecesinde plastik bir torba içinde saklayın.
    • Kök sebzeleri serin ve karanlık bir yerde saklayın.
    • Meyveleri olgunlaşana kadar oda sıcaklığında saklayın, hemen sonra buzdolabında saklayın.

    Bu ipuçlarını takip ederek, bütün mevsim süresince taze, ev yapımı sebze ve meyvelerin tadını çıkarabilirsiniz!

    IX. Kentsel Bahçenizi Paylaşmak

    Şehir bahçeniz kurulduktan sonrasında, onu başkalarıyla paylaşmak isteyebilirsiniz. Bunu yapmanın birkaç yolu vardır:

    • Komşularınızı bahçenizi görmeye çağrı edebilirsiniz.
    • Bahçenizdeki ürünleri yöresel bir besin bankasına yahut aşevine bağışlayabilirsiniz.
    • Bahçenizde bir parti düzenleyebilir, arkadaşlarınızı ve ailenizi çağrı ederek emeğinizin karşılığını alabilirsiniz.
    • Şehir bahçenizle alakalı bir blog yahut internet sayfası başlatabilir ve deneyimlerinizi başkalarıyla paylaşabilirsiniz.

    Şehir bahçenizi paylaşmak, topluluğunuzla irtibat kurmanın ve başkalarına bahçeciliğin faydalarını öğretmenin mükemmel bir yoludur. Ek olarak geri vermenin ve gereksinim sahiplerine yardım etmenin de mükemmel bir yoludur.

    İşte kent bahçeciliği ile alakalı en sık sorulan sorulardan bazıları ve başlamanıza destek olacak yanıtlar:

    S: Şehir bahçeciliğinin yararları nedir?

    A: Kentsel bahçeciliğin birçok faydası vardır, bunlardan bazıları şunlardır:

    • Yemek faturanızdan tutum etmenize destek olabilir.
    • Sağlığınızı ve refahınızı iyileştirmenize destek olabilir.
    • Topluluğunuzla irtibat kurmanıza destek olabilir.
    • Çevresel etkinizi azaltmanıza destek olabilir.

    S: Şehir bahçelerinin değişik türleri nedir?

    A: Şehir bahçelerinin birçok değişik türü vardır, bunlardan bazıları şunlardır:

    • Konteyner bahçeleri
    • Dikey bahçeler
    • Yükseltilmiş döşek bahçeleri
    • Kapalı bahçeler

    S: Şehir bahçesi iyi mi kurulur?

    A: Şehir bahçesi oluşturmak kolaydır ve yalnız birkaç sıradan adımla işe başlayabilirsiniz:

  1. Bahçeniz için bir yer seçin.
  2. Hangi bitkileri yetiştirmek istediğinize karar verin.
  3. Toprağı hazırlayın.
  4. Tohumlarınızı yahut fidelerinizi ekin.
  5. Bitkilerinizi sulayın ve bakımını yapın.
Bunu Gördünüz mü?  Bahçe Atölyeleri Bolca Herkes İçin Çiçek Açan Bir Fırsat

Berkay Kaya, teknoloji ve yaşam tarzı konularındaki tutkusuyla tanınan bir blog yazarıdır. Gemow.com'un kurucusu olarak, her gün yeni ve ilgi çekici içerikler üretmeye odaklanır; bu sayede okuyucularına en güncel bilgiler ve ilham verici yazılar sunar. Berkay, sürekli olarak kendini geliştiren ve dijital dünyadaki yenilikleri takip eden bir içerik üreticisidir.

  • Toplam 146 Yazı
  • Toplam 0 Yorum
Benzer Yazılar

Yeşil Heykel Bahçenizi Bir Sanat Eserine Nasıl Dönüştürebilirsiniz

İçindekilerII. Bahçe Tasavvur TürleriResmi BahçelerGayriresmi BahçelerSu Bahçeleri Bahçe TasarımınaIII. Bahçe Tasarımının UnsurlarıIV. Bahçe Tasarımının İlkeleriV. Bahçenizi PlanlamakVI. Dikim Planı OluşturmaVII. Bahçeniz İçin Nebat TarzıBahçenizin BakımıYaygın Bahçe Sorunlarının Giderilmesi Bahçe tasarımı, güzel ve işlevsel dış mekanlar yaratma sanatıdır. Hem güzel duyu açıdan hoş bununla beraber ergonomik bir alan yaratmak için bitkilerin, sert peyzajların ve su özelliklerinin dikkatli bir halde planlanması ve düzenlenmesini ihtiva eder. Bahçe tasarımının birçok değişik türü vardır ve her birinin kendine has prensip ve öğeleri vardır. En yaygın bahçe tasarımı türlerinden bazıları şunlardır: Resmi bahçeler Gayriresmi bahçeler Su bahçeleri Yenilebilir bahçeler Konteyner bahçeleri Ne tür bir bahçe planlıyor olursanız olun, bütün iyi bahçe tasarımlarının paylaşmış olduğu birkaç temel ilke vardır. Bu prensipler şunları ihtiva eder: Balans Bakışım Nispet Tekrarlama Zıtlık Bu prensipleri izleyerek, uzun seneler keyifle kullanacağınız, güzel ve işlevsel bir bahçe yaratabilirsiniz. II. Bahçe Tasavvur Türleri Bahçe tasarımının birçok değişik türü vardır ve her birinin kendine has […]

Companion Harmony Gelişen Bahçelerin Senfonisi

İçindekilerBirlikte rol alan bitkiler nedir?III. Birlikte rol alan bitkilerin yararlarıBirlikte rol alan bitkiler iyi mi ekilirV. Yaygın yoldaş bitkilerVI. Birlikte rol alan bitkilerin ekimi için ipuçlarıVII. Birlikte rol alan nebat yetiştirme çizelgeleriVIII. Kaçınılması ihtiyaç duyulan yanlışlarIX. Sual ve Yanıt S: Birlikte rol alan nebat yetiştirmenin yararları nedir?A: Birlikte rol alan bitkilerin ekimi, ürün verimini artırmaya, toprak sağlığını iyileştirmeye, zararı olan ve rahatsızlık problemlerini azaltmaya ve biyolojik çeşitliliği artırmaya destek olabilir.S: Birlikte rol alan bitkileri iyi mi seçerim?A: Birlikte rol alan bitkileri seçerken bitkilerin gelişme alışkanlıklarını, su ve gıda ihtiyaçlarını, zararı olan ve hastalıklara karşı dayanıklılıklarını göz önünde bulundurun.S: Yaygın olarak kullanılan yoldaş bitkiler nedir?A: Yaygın olarak görülen birtakım eşlikçi bitkiler içinde domates ve fesleğen, havuç ve soğan, fasulye ve bezelye, kadife çiçeği ve domates, turp otu ve lahana bulunur.S: Dost nebat yetiştirme hikayesinde ipuçları nedir?A: Birlikte rol alan bitkileri dikerken, ahenkli bitkileri birbirine yakın aralıklarla dikin, her sene bitkileri değiştirin […]

Bahçe Atölyeleri Bolca Herkes İçin Çiçek Açan Bir Fırsat

İçindekilerII. Bahçe ÇeşitleriIII. Bahçenizi PlanlamakIV. Nebat TarzıV. Bahçenizi DikmekVI. Bahçenize Bakım YapmakVII. Bahçenizin HasadıZararlılar ve Hastalıklar Bahçe Atölyeleri Bolluğu: Gelişen Bir Öğrenme Deneyimi Bahçe atölyeleri, bahçecilik hakkındaki data edinmek, yeni insanlarla müşerref olmak ve esinlenmek için mükemmel bir yoldur. Birçok değişik türde bahçe atölyesi mevcuttur, bundan dolayı alaka alanlarınıza ve yetenek seviyenize müsait olanı bulabilirsiniz. Bahçecilik atölyesine katılmanın yararlarından bazıları şunlardır: Yeni beceriler ve teknikler öğrenmek Uzmanlardan öneri almak İlgi alanlarınızı paylaşan yeni insanlarla müşerref olmak Kendi bahçenizi başlatmak için esin alın Bahçecilik atölyesine katılmayı düşünüyorsanız, sizin için doğru olanı bulmak için yapabileceğiniz birkaç şey var. Ne öğrenmek istediğinize karar verin. Muayyen bitkiler, yetiştirme teknikleri ya da bahçe tasarımı hakkındaki data edinmekle ilgileniyor musunuz? Bölgenizde sunulan bir imalathane bulun. Birçok değişik bahçe atölyesi mevcuttur, bundan dolayı evinize yakın bir adet bulacağınızdan güvenli olabilirsiniz. Atölyenin yorumlarını okuyunuz. Bu, atölyenin iyi mi bir şey olduğu ve sizin için müsait olup olmadığı hikayesinde […]

0 Yorum

Yorum Yaz

Rastgele