Mükemmel Dudak Kaleminizi Bulun Mat, Saten veya Krem Eşleşmesi

Fazlaca fazla dudak kalemi kullanmak. İnce bir dudak kalemi tabakası, kalınca bir tabakadan daha hoş durur. Dudak Kalemi Dudak Bitişi Mat Yürekli ve opak bir manzara yaratır Kolayca aktarma edilmiyor Dudaklarda kuruma yapabilir Saten Pürüzsüz, naturel bir bitiş sağlar Mat olanlardan daha basit giyilir Mat olanlara bakılırsa lekelenmeye daha yatkın olabilir Krema Nemli ve parlak bir manzara yaratır Üç bitişin en nemlendiricisi Mat veya satenden daha zor uygulanabilir II. Dudak kaleminin değişik tipleri Üç ana dudak kalemi türü vardır: mat, saten ve krem. Her türün kendine has bir bitişi ve özellikleri vardır, bundan dolayı dudaklarınız ve dilediğiniz manzara için doğru olanı kura çekmek önemlidir. Mat dudak kalemi en popüler dudak kalemi türüdür. Keskin, bariz bir dudak çizgisi oluşturur ve rujunuzun akmasını önlemeye destek verir. Mat dudak kalemleri çoğu zaman kuru, mat bir bitiş elde eden mumlar ve pudralarla yapılır. Saten dudak kalemi, daha naturel bir manzara isteyenler için iyi bir […]

Mükemmel Dudak Kaleminizi Bulun Mat, Saten veya Krem Eşleşmesi
Fazlaca fazla dudak kalemi kullanmak. İnce bir dudak kalemi tabakası, kalınca bir tabakadan daha hoş durur.

Dudak Kalemi Dudak Bitişi
Mat
  • Yürekli ve opak bir manzara yaratır
  • Kolayca aktarma edilmiyor
  • Dudaklarda kuruma yapabilir
Saten
  • Pürüzsüz, naturel bir bitiş sağlar
  • Mat olanlardan daha basit giyilir
  • Mat olanlara bakılırsa lekelenmeye daha yatkın olabilir
Krema
  • Nemli ve parlak bir manzara yaratır
  • Üç bitişin en nemlendiricisi
  • Mat veya satenden daha zor uygulanabilir

Doğru Dudak Kalemini Seçmek: Mat, Saten veya Krem - Hangi Bitiş Sizin İçin Uygun?

II. Dudak kaleminin değişik tipleri

Üç ana dudak kalemi türü vardır: mat, saten ve krem. Her türün kendine has bir bitişi ve özellikleri vardır, bundan dolayı dudaklarınız ve dilediğiniz manzara için doğru olanı kura çekmek önemlidir.

Mat dudak kalemi en popüler dudak kalemi türüdür. Keskin, bariz bir dudak çizgisi oluşturur ve rujunuzun akmasını önlemeye destek verir. Mat dudak kalemleri çoğu zaman kuru, mat bir bitiş elde eden mumlar ve pudralarla yapılır.

Saten dudak kalemi, daha naturel bir manzara isteyenler için iyi bir seçenektir. Dudaklarınıza karışmaya ve rujun pürüzsüz, eşit bir halde uygulanmasına destek olan hafifçe parlak bir bitişe haizdir. Saten dudak kalemleri çoğu zaman kremsi, pürüzsüz bir doku veren yağlar ve yumuşatıcılarla yapılır.

Krem dudak kalemi, en nemlendirici dudak kalemi türüdür. Dudaklarınıza parlaklık katmaya destek olabilecek parlak bir bitişe haizdir. Krem dudak kalemleri çoğu zaman onlara varlıklı, kremsi bir doku veren yağlar ve tereyağlarla yapılır.

III. Doğru dudak kalemi rengi iyi mi seçilir

Doğru dudak kalemi rengini kura çekmek zor olabilir, sadece rujunuzun en iyi biçimde görünmesini istiyorsanız doğru rengi kura çekmek önemlidir. İşte doğru dudak kalemi rengini kura çekmek için birkaç ipucu:

  • Sevdiğiniz bir ruj rengi seçerek başlayın. Dudak kalemi ruju tamamlamalı, onu bastırmamalıdır.
  • Aleni tenliyseniz, neredeyse her dudak kalemi rengini kullanabilirsiniz. Sadece, dudaklarınızın nefes görünmesine niçin olabileceği için parlak, koyu renklerden kaçınmak isteyebilirsiniz.
  • Orta tenliyseniz, daha geniş bir dudak kalemi rengi yelpazesi kullanabilirsiniz. Naturel dudak renginizden bir ila iki ton daha koyu renkler seçmeye çalışın.
  • Şayet koyu tenliyseniz, yürekli, koyu dudak kalemi renkleri kullanabilirsiniz. Bir tek bu tarz şeyleri rujunuzla iyi bir halde harmanladığınızdan güvenilir olun.

Dudak kalemi rengini seçtikten sonrasında, onu doğru biçimde yürütmek önemlidir. İşte birkaç ipucu:

  • Ilk olarak dudaklarınızı ince ve bariz bir çizgiyle çerçeveleyin.
  • Dudak kaleminizle dudaklarınızın içini kısa, tüy benzer biçimde hareketlerle doldurun.
  • Dudak kaleminizi dudak fırçası yardımı ile rujunuza yedirin.
Bunu Gördünüz mü?  Renk Düzeltme Kapatıcıları Belirli Cilt Sorunlarını Ele Alma Rehberi

Bu ipuçlarını takip ederek doğru dudak kalemi rengini seçebilir ve doğru biçimde uygulayarak güzel ve uzun vakit kalıcı dudak görünümü yaratabilirsiniz.

Doğru Dudak Kalemini Seçmek: Mat, Saten veya Krem - Hangi Bitiş Sizin İçin Uygun?

IV. Dudak kalemi iyi mi uygulanır?

Dudak kalemi sürmek bayağı bir işlemdir, sadece dudak kaleminizin en iyi biçimde görünmesini sağlamak için yapabileceğiniz birkaç şey vardır.

Ilk olarak rujunuzla aynı renkte veya birazcık daha koyu bir dudak kalemi seçin. Saydam veya parlak bir ruj kullanıyorsanız, rujunuzdan bir veya iki ton daha koyu bir dudak kalemi kura çekmek isteyebilirsiniz. Bu, daha bariz bir dudak çizgisi oluşturmanıza destek olacaktır.

Hemen sonra, ufak, açılı bir fırça kullanarak dudak kalemini dudaklarınıza uygulayın. Ilkin dudaklarınızın dış kenarını çizerek başlayın, sonrasında bütün dudak çizginizi doldurun. Dudak kalemini naturel dudak çizginize yedirdiğinizden güvenilir olun, böylece sert bir çizgi olmaz.

Mat bir ruj kullanıyorsanız, ruju uygulamadan ilkin dudaklarınızı bir mendille kurulamak isteyebilirsiniz. Bu, fazla dudak kalemini çıkarmaya ve rujun daha eşit bir halde uygulanmasına destek olacaktır.

En son, rujunuzu dudak kaleminin üstüne uygulayın. Ruju dudak kalemi ile harmanladığınızdan güvenilir olun, böylece sert bir çizgi olmaz.

Dudak kalemi uygulaması için birkaç ipucu:

  • Dudak kalemini yürütmek için ufak açılı bir fırça kullanın.
  • Ilk olarak dudaklarınızın dış kenarını çerçeveleyin, peşinden bütün dudak çizginizi doldurun.
  • Dudak kaleminizi naturel dudak çizginize uygulayın, böylece sert bir çizgi oluşmasın.
  • Mat ruj kullanıyorsanız, ruju sürmeden ilkin dudaklarınızı bir mendille kurulayın.
  • Ruju dudak kaleminize, sert bir çizgi oluşmayacak biçimde yedirin.

Doğru Dudak Kalemini Seçmek: Mat, Saten veya Krem - Hangi Bitiş Sizin İçin Uygun?

V. Dudak kaleminizin bulaşmasını iyi mi önlersiniz?

Dudak kaleminizin bulaşmasını önlemek için yapabileceğiniz birkaç şey var:

  • Suya dayanıklı veya bulaşmayan bir dudak kalemi kullanın.
  • Rujunuzu sürmeden ilkin dudak kaleminizi sürün.
  • Dudak kaleminizi transparan pudra ile sabitleyin.
  • Rujunuzu yürütmek için dudak fırçası kullanın.
  • Rujunuz ıslakken dudaklarınızı yalamaktan veya parmaklarınızla dokunmaktan kaçının.

Dudak kaleminiz bulaşmaya başlarsa, makyaj temizleyicisine batırılmış bir kulak çubuğu kullanarak bulaşmayı nazikçe temizleyebilirsiniz.

Doğru Dudak Kalemini Kura çekmek: Mat, Saten veya Krem – Hangi Bitiş Sizin İçin Müsait?

Dudak kalemi, dudaklarınızın kenarlarını belirginleştirmek ve daha cilalı bir manzara yaratmak için kullanılan bir makyaj ürünüdür. Ek olarak rujunuzun bulaşmasını veya akmasını önlemeye destek olabilir. Üç ana dudak kalemi bitişi türü vardır: mat, saten ve krem. Her bitişin kendine has avantajları ve dezavantajları vardır, bundan dolayı sizin için doğru olanı kura çekmek önemlidir.

Mat dudak kalemleri çoğu zaman uzun vakit kalıcıdır ve cildinize veya kıyafetlerinize geçmez. Ek olarak daha trajik bir manzara yaratmaya destek olabilirler. Sadece mat dudak kalemleri kurutabilir ve dudaklarınızın daha ufak görünmesine niçin olabilir.

Saten dudak kalemleri daha naturel bir manzara isteyen kişiler için iyi bir seçenektir. Mat dudak kalemleri kadar uzun vakit kalıcı değildirler sadece daha azca kuruturlar ve dudaklarınızı daha ufak göstermezler.

Bunu Gördünüz mü?  Mükemmelliği Şekillendirmek Glam Makyajda Konturlama Sanatı

Krem dudak kalemleri en nemlendirici seçenektir. Ek olarak en bağışlayıcı olanlardır, şu sebeple hata yapmış olursanız kolayca karıştırılabilir ve düzeltilebilirler. Sadece krem ​​dudak kalemleri mat veya saten dudak kalemleri kadar uzun ömürlü değildir.

Netice olarak, doğru dudak kalemi bitişini seçmenin en iyi yolu, beğendiğinizi bulana kadar değişik türleri denemektir.

VII. Kaçınılması ihtiyaç duyulan dudak kalemi hataları

İşte dudak kalemi kullanırken kaçınmanız ihtiyaç duyulan birtakım yaygın yanlışlar:

  • Yanlış renkte dudak kalemi kullanmak.
  • Fazlaca fazla dudak kalemi sürmek.
  • Dudak kalemini muntazam dağıtmamak.
  • Dudak kaleminizin rujunuza karışmasına izin verin.
  • Ruj sürmeden dudak kalemi sürmek.

Bu hatalardan kaçınmak için şu ipuçlarını izleyin:

  • Rujunuzla aynı renkte veya bir ton koyu bir dudak kalemi seçin.
  • Dudaklarınıza ince bir katman dudak kalemi uygulayın.
  • Dudak kaleminizi dudak fırçası veya parmağınız yardımı ile dudaklarınıza yedirin.
  • Dudaklarınızı, aşk tanrısının yayı ve ağzınızın köşeleri de dahil olmak suretiyle tamamen çizdiğinizden güvenilir olun.
  • Ruj sürmek istemiyorsanız, dudaklarınızı belirginleştirmek ve daha cilalı bir manzara kazandırmak için dudak kalemi kullanabilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular

S: Mat, saten ve krem ​​dudak kalemi arasındaki ayrım nelerdir?

A: Mat dudak kalemi tamamen mattır ve asla parlaklığı yoktur. Saten dudak kalemi hafifçe bir parlaklığa haizdir, krem ​​dudak kalemi ise daha parlaktır.

S: Hangi dudak kalemi bitişi benim için en iyisidir?

A: Sizin için en iyi dudak kalemi bitişi şahsi tercihinize ve elde etmeye çalıştığınız görünüme bağlıdır. Mat dudak kalemi en uzun vakit kalıcı olanıdır, saten dudak kalemi ise daha naturel bir manzara isteyenler için iyi bir seçenektir. Krem dudak kalemi en nemlendirici olanıdır, sadece bununla beraber bulaşma olasılığı en yüksek olanıdır.

S: Dudak kalemi iyi mi uygulanır?

A: Dudak kalemi yürütmek için, ilkin dudaklarınızı ince bir katman ürünle çerçeveleyin. Hemen sonra, rujunuzdan birazcık daha aleni bir ton kullanarak dudaklarınızı tamamen doldurun.

S: Dudak kalemimin bulaşmasını iyi mi önleyebilirim?

A: Dudak kaleminizin bulaşmasını önlemek için rujunuzu sürmeden ilkin dudak birtakım kullanın. Dudak kaleminizi yarı şeffaf bir pudra ile de sabitleyebilirsiniz.

S: Dudak kalemi iyi mi çıkarılır?

A: Dudak kalemini çıkarmak için dudaklar için hususi olarak tasarlanmış bir makyaj temizleyici kullanın. Ek olarak, sürtünme alkolüne batırılmış bir pamuk topu da kullanabilirsiniz.

S: Dudak kalemi kullanırken kaçınmanız ihtiyaç duyulan yanlışlar nedir?

A: Dudak kalemi kullanırken kaçınmanız ihtiyaç duyulan birtakım yaygın yanlışlar şunlardır:

* Dudak kalemini oldukca fazla sürmek.

* Dudaklarınıza oldukca koyu veya oldukca aleni renkte dudak kalemi kullanmak.

* Dudak kalemini naturel dudak çizginizin dışına yürütmek.

* Dudak kaleminizi dudak birtakım veya pudrasıyla sabitlememek.

S: Doğru dudak kalemi tarzı için ipuçları nedir?

A: Doğru dudak kalemi tarzı için birtakım ipuçları şunlardır:

Bunu Gördünüz mü?  Yeni Başlayanlar İçin Göz Alıcı Hedefler Göz Alıcı Makyaj İçin 5 Adımlı Kılavuz

* Cilt tonunuzu ve alt tonunuzu dikkate alın.

* Naturel dudak renginizden birkaç ton daha koyu bir dudak kalemi seçin.

* Dudak kalemi rengini seçeceğinizden güvenilir değilseniz, satış temsilcisinden yardım isteyin.

IX.

Netice olarak, hangi dudak kalemi bitişinin sizin için en iyisi olduğu sorusuna tek bir yanıt yoktur. Bunu bulmanın en iyi yolu değişik bitişleri tecrübe etmek ve hangisini en oldukca beğendiğinizi görmektir.

Ihmal etmeyin, en önemlisi, kendinizi basit hissettiğiniz ve dilediğiniz görünüme ulaşmanızı sağlayacak bir dudak kalemi bulmanızdır.

Sevinçli dudak kalemi!

  • Dudak kaleminin değişik türleri
  • Doğru dudak kalemi rengi iyi mi seçilir
  • Dudak kalemi iyi mi uygulanır?
  • Dudak kaleminizin bulaşmasını iyi mi önlersiniz?
  • Dudak kalemi iyi mi çıkarılır
  • Kaçınılması ihtiyaç duyulan dudak kalemi hataları
  • Sıkça Sorulan Sorular
  • Kaynaklar

* dudak kalemi
* dudak cilası
* mat ruj
* saten ruj
* krem ruj

“Doğru Dudak Kalemini Kura çekmek: Mat, Saten veya Krem – Hangi Bitiş Sizin İçin Müsait?” SEO arama amacı bilgilendirici niteliktedir. Bu anahtar kelimeyi arayan kişiler, kendileri için hangi dudak kalemi bitişinin en iyi bulunduğunu bulmaya çalışıyor. Değişik bitişler, her birinin artıları ve eksileri ve dudakları için doğru olanı iyi mi seçecekleri hakkındaki informasyon arıyor olabilirler.

S: Mat, saten ve krem ​​dudak kalemi arasındaki ayrım nelerdir?

A: Mat dudak kalemi, keskin ve bariz bir dudak çizgisi gerçekleştiren düz, mat bir bitişe haizdir. Saten dudak kalemi, dudaklara daha naturel bir manzara kazandıran hafifçe parlak bir bitişe haizdir. Krem dudak kalemi, yürekli bir dudak görünümü yaratmak için muhteşem olan kremsi, opak bir bitişe haizdir.

S: Doğru dudak kalemi rengini iyi mi seçerim?

A: Dudak kalemi rengi seçerken, naturel dudaklarınızın rengini ve rujunuzun rengini göz önünde bulundurmanız önemlidir. Aleni renkli dudaklarınız var ise, naturel dudak renginizden bir ila iki ton daha koyu bir dudak kalemi seçebilirsiniz. Koyu renkli dudaklarınız var ise, naturel dudak renginizden bir ila iki ton daha aleni bir dudak kalemi seçebilirsiniz. Ek olarak rujunuzla aynı renkte bir dudak kalemi de seçebilirsiniz.

S: Dudak kalemi iyi mi uygulanır?

A: Dudak kalemi yürütmek için, dudaklarınızı ince, bariz bir çizgiyle çizerek başlayın. Hemen sonra, dudaklarınızı dudak kalemi ile doldurun, ufak, tüy benzer biçimde hareketlerle. Dudak kalemini naturel dudak renginize karıştırdığınızdan güvenilir olun.



Berkay Kaya, teknoloji ve yaşam tarzı konularındaki tutkusuyla tanınan bir blog yazarıdır. Gemow.com'un kurucusu olarak, her gün yeni ve ilgi çekici içerikler üretmeye odaklanır; bu sayede okuyucularına en güncel bilgiler ve ilham verici yazılar sunar. Berkay, sürekli olarak kendini geliştiren ve dijital dünyadaki yenilikleri takip eden bir içerik üreticisidir.

  • Toplam 146 Yazı
  • Toplam 0 Yorum
Benzer Yazılar

Mükemmelliği Şekillendirmek Glam Makyajda Konturlama Sanatı

Makyaj Tekniği 3 gün önce

İçindekiler2. Konturlamanın Yararları3. Konturlama için Araçlar ve Teknikler4. Değişik Yüz Şekillerine Kontur Iyi mi Uygulanır5. Konturlama Yaparken Kaçınılması Ihtiyaç duyulan Yaygın Yanlışlar6. Kontur Makyaj Tatbik İpuçları7. Suya Dayanıklı Kontur ÜrünleriOrganik Kontur MakyajıHususi Etkinlikler İçin Kontur Iyi mi YapılırSual ve Yanıt 1. Konturlama 2. Konturlamanın Yararları 3. Konturlama için Araçlar ve Teknikler 4. Değişik Yüz Şekillerine Kontur Iyi mi Uygulanır 5. Konturlama Yaparken Kaçınılması Ihtiyaç duyulan Yaygın Yanlışlar 6. Kontur Makyaj Tatbik İpuçları 7. Suya Dayanıklı Kontur Ürünleri 8. Organik Kontur Makyajı 9. Hususi Etkinlikler İçin Kontur Iyi mi Yapılır 10. Sual ve Yanıt Antet Yanıt Konturlama için Konturlama, yüzde daha şekillendirilmiş bir manzara yaratmak için fer ve gölgeyi kullanan bir makyaj tekniğidir. Konturlamanın Yararları Konturlama şu mevzularda destek olabilir: En iyi özelliklerinizi vurgulayın Daha bakışımlı bir yüz şekli yaratın Kırışıklıkların ve lekelerin görünümünü azaltın Daha kalkık ve genç bir manzara yaratın Konturlama için Araçlar ve Teknikler Konturlama için kullandığınız araçlar […]

Kırışıksız, Uzun Süreli Bir Bitiş İçin Kapatıcı Nasıl Sabitlenir

Makyaj Tekniği 1 hafta önce

İçindekilerII. Kapatıcı nelerdir ve niçin gereklidir?III. Cilt tonunuza müsait doğru kapatıcıyı iyi mi seçersiniz?IV. Kapatıcı iyi mi sabitlenirV. Kapatıcı iyi mi sabitlenirVI. Kapatıcının daha uzun vakit kalıcı olması iyi mi sağlanırVII. İnsanların kapatıcı uygularken icra ettiği yaygın yanlışlarDeğişik Cilt Tiplerinde Kapatıcı Kullanımına İlişkin İpuçlarıStandart Sorulan SorularSıkça Sorulan Sorular Kapatıcı Ayarı: Kırışıksız ve Uzun Süreli Bir Bitiş İçin İpuçları Kapatıcı, lekeleri, koyu halkaları ve öteki kusurları gizlemek için kullanılan bir makyaj ürünüdür. Fondötenin dibine yahut üzerine uygulanabilir ve daha eşit ve kusursuz bir cilt meydana getirmeye destek olabilir. Sadece kapatıcı ara ara gün süresince kırışabilir yahut solabilir, bu da çirkin görünebilir. Kapatıcınızın gün boyu yerinde kalmasını istiyorsanız yapabileceğiniz birkaç şey var. ilk olarak, kapatıcıyı uygulamadan ilkin bir astar kullandığınızdan güvenli olun. Astar, kapatıcının yapışması için pürüzsüz, eşit bir yüzey meydana getirmeye destek verir ve ek olarak kapatıcının kırışmasını önlemeye destek verir. İkinci olarak, kapatıcıyı ince katmanlar halinde uygulayın. Kalınca kapatıcı katmanlarının […]

Aydınlatıcı Astarlar Parıltı Olmadan Parıltıyı Yakalayın

İçindekilerII. VurgulayıcılarAydınlatıcı Bazlar: Cildinizi En çok Işıltı Etkisine HazırlamaIV. Doğru Aydınlatıcı Iyi mi SeçilirV. Vurgulayıcı Iyi mi KullanılırVI. Kaçınılması Ihtiyaç duyulan Vurgulayıcı HatalarıVII. Vurgulayıcı Hileleri ve İpuçlarıÖğrenciler için Fosforlu KalemlerIX. Profesyoneller için Vurgulayıcılar Aydınlatıcı bazlar daha parlak bir manzara elde etmenin mükemmel bir yoludur. Cildinizi pürüzsüzleştirmeye, ince çizgileri ve kırışıklıkları bulanıklaştırmaya ve makyajınız için daha eşit bir temel yapmaya destek olabilirler. Şayet fosforlu kalem oyununuzu bir üst seviyeye taşımanın bir yolunu arıyorsanız, o halde bir astar ne olursa olsun dikkate değerdir. İşte bir fosforlu kalem astarının iyi mi kullanılacağına ve görebileceğiniz faydalardan kimilerine bir bakış. Aydınlatıcı Astarı Iyi mi Kullanılır 1. Tertipli cilt bakım rutininizi uygulayarak başlayın. Bu, cildinizi hazırlamanıza ve astar için pürüzsüz bir temel oluşturmanıza destek olacaktır. 2. Cildiniz kuruduktan sonrasında parmak uçlarınıza azca oranda baz uygulayın. 3. Astarı yüzünüze hafif vurarak uygulayın. 4. Astarı cildinize iyice yedirdiğinizden güvenilir olun, bilhassa ince çizgilerin ya da kırışıklıkların olduğu yerlere […]

0 Yorum

Yorum Yaz

Rastgele