Parkside Panorama Çeşitli Cazibe Merkezlerinin Yerel Manzarası

Parkside Panorama, Batı Sussex’te bulunan mahalli bir albeni merkezidir. Çevredeki kırsalın olağanüstü manzaralarını sunar. Cazibe merkezinde restoran, hediyelik eşya dükkanı ve oyun alanı şeklinde muhtelif olanaklar bulunur. Giriş ücretleri makuldür ve albeni merkezi sene süresince açıktır. Parkside Panorama Parkside Panorama 1990 senesinde kuruldu. Cazibe merkezi başlarda bir çiftlikti, sadece 1990’ların başlangıcında bir gezim merkezine dönüştürüldü. Cazibe merkezi o zamandan beri aynı aile tarafınca sahiplenildi ve işletildi. Parkside Panorama’daki olanaklar Parkside Panorama, aşağıdakiler de dahil olmak suretiyle muhtelif olanaklar sunmaktadır: Bir restoran Bir hediyelik eşya dükkanı Bir oyun alanı Piknik alanı Bir yürüyüş parkuru Bir bisiklet yolu Parkside Panorama’nın konumu Parkside Panorama, 123 Main Street, West Sussex, CA 91234 adresinde yer verilmiştir. Cazibe merkezine otomobil, otobüs ve trenle kolayca ulaşılabilir. Parkside Panorama’da Fiyatlandırma Parkside Panorama’ya giriş yetişkinler için 10$, çocuklar için 5$’dır. 3 yaş altı çocuklar için parasızdır. Eğlence merkezi sene süresince açıktır, sadece emek harcama saatleri sezona bağlı olarak değişmiş […]

Parkside Panorama Çeşitli Cazibe Merkezlerinin Yerel Manzarası

Parkside Panorama: Yerel Bir Cazibe Manzarası

Parkside Panorama, Batı Sussex’te bulunan mahalli bir albeni merkezidir. Çevredeki kırsalın olağanüstü manzaralarını sunar. Cazibe merkezinde restoran, hediyelik eşya dükkanı ve oyun alanı şeklinde muhtelif olanaklar bulunur. Giriş ücretleri makuldür ve albeni merkezi sene süresince açıktır.

Parkside Panorama: Yerel Bir Cazibe Manzarası

Parkside Panorama

Parkside Panorama 1990 senesinde kuruldu. Cazibe merkezi başlarda bir çiftlikti, sadece 1990’ların başlangıcında bir gezim merkezine dönüştürüldü. Cazibe merkezi o zamandan beri aynı aile tarafınca sahiplenildi ve işletildi.

Parkside Panorama’daki olanaklar

Parkside Panorama, aşağıdakiler de dahil olmak suretiyle muhtelif olanaklar sunmaktadır:

  • Bir restoran
  • Bir hediyelik eşya dükkanı
  • Bir oyun alanı
  • Piknik alanı
  • Bir yürüyüş parkuru
  • Bir bisiklet yolu

Parkside Panorama’nın konumu

Parkside Panorama, 123 Main Street, West Sussex, CA 91234 adresinde yer verilmiştir. Cazibe merkezine otomobil, otobüs ve trenle kolayca ulaşılabilir.

Parkside Panorama’da Fiyatlandırma

Parkside Panorama’ya giriş yetişkinler için 10$, çocuklar için 5$’dır. 3 yaş altı çocuklar için parasızdır. Eğlence merkezi sene süresince açıktır, sadece emek harcama saatleri sezona bağlı olarak değişmiş olur.

Parkside Panorama’daki kat planları

Parkside Panorama’nın kat planı, albeni merkezinin internet sayfasında mevcuttur. Kat planı, restoran, hediyelik eşya dükkanı, oyun alanı ve yürüyüş parkuru dahil olmak suretiyle bütün olanakların yerini gösterir.

Parkside Panorama’nın 3D turları

Parkside Panorama’nın 3D turu, albeni merkezinin internet sayfasında mevcuttur. 3D tur, ziyaretçilerin albeni merkezini kendi evlerinin konforunda keşfetmelerine imkan tanır.

Parkside Panorama’nın sanal gerçeklik turları

Parkside Panorama’nın sanal gerçeklik turu, albeni merkezinin internet sayfasında mevcuttur. Sanal gerçeklik turu, ziyaretçilerin albeni merkezini realist bir halde deneyimlemelerine imkan tanır.

Parkside Panorama’nın fotoğrafları

Parkside Panorama’nın resim galerisi, albeni merkezinin internet sayfasında mevcuttur. Fotoğraflar, albeni merkezinin güzelliğini ve sunmuş olduğu birçok olanağı göstermektedir.

Parkside Panorama hakkındaki Sual & Yanıt

Parkside Panorama hakkındaki sıkça sorulan soruların bir sıralaması albeni merkezinin internet sayfasında mevcuttur. Sual & Yanıt, albeni merkezinin geçmişi, olanakları, konumu, fiyatlandırması ve daha fazlası hakkındaki soruları yanıtlar.

Görünüm Yerel Cazibe Merkezi
Parkside Panorama Yerel Bir Cazibe Manzarası
Görüş Batı Sussex kırsalının panoramik görünümü
Batı Sussex Cenup İngiltere’de bir ilçe

II. Parkside Panorama

Parkside Panorama, 1890 senesinde John Smith isminde mahalli bir iş adamı tarafınca inşa edildi. Park, başlarda insanların dinlenip çevredeki kırsalın manzarasının tadını çıkarabileceği bir yer olarak tasarlanmıştı. 1900’lerin başlarında park, atlıkarınca, roller coaster ve evcil hayvanat bahçesi şeklinde bir takım albeni merkezini içerecek halde genişletildi. Park, 20. çağ süresince popülerliğini sürdürdü ve şu anda Batı Sussex’teki en popüler gezinsel yerlerden biri.

Bunu Gördünüz mü?  Seyahat Günlüğü Bir Gezginin Anılarını ve Maceralarını Kaydetmek İçin Kişiselleştirilmiş Günlüğü

Parkside Panorama: Yerel Bir Cazibe Manzarası

III. Parkside Panorama’daki Olanaklar

Parkside Panorama, ziyaretçilerine aşağıdakiler de dahil olmak suretiyle muhtelif olanaklar sunmaktadır:

  • Geniş parasız park yeri
  • Çocuklar için oyun alanı
  • Masa ve ızgaraların bulunmuş olduğu piknik alanı
  • Çevredeki kırsal alanın güzel manzaralarına haiz bir yürüyüş parkuru
  • Hediyelik eşya ve öteki eşyaların bulunmuş olduğu bir hediyelik eşya dükkanı

Parkside Panorama ek olarak sene süresince konserler, festivaller ve sanat sergileri şeklinde oldukca sayıda etkinliğe ev sahipliği yapmaktadır. Yaklaşan etkinlikler hakkındaki daha çok data için lütfen Parkside Panorama internet sayfasını ziyaret edin.

IV. Parkside Panorama’nın Konumu

Parkside Panorama, 123 Main Street, Anytown, CA 91234 adresinde yer verilmiştir.

Parkside Panorama: Yerel Bir Cazibe Manzarası

V. Parkside Panorama’da Fiyatlandırma

Parkside Panorama ihtiyaçlarınıza müsait muhtelif fiyatlandırma seçenekleri sunar. 12 yaş altı çocuklar için giriş parasızdır ve yetişkinler 10,00 £ karşılığında bilet satın alabilir. Yaşlılar (65+) ve öğrenciler (geçerli kimlikle) düzgüsel giriş fiyatından 2,00 £ tenzilat alabilir. Parkside Panorama ek olarak iki erişkin ve iki çocuk için girişi içeren 25,00 £ karşılığında bir aile bileti sunar.

Parkside Panorama her gün 10:00 – 18:00 saatleri içinde açıktır.

VI. Parkside Panorama’daki kat planları

Parkside Panorama, her biri kendine has özelliklere haiz, aralarından seçim yapabileceğiniz muhtelif kat planları sunar. İster stüdyo daire talep eder geniş üç döşek odalı bir ev arıyor olun, ihtiyacınız olan şeyleri karşılayacak bir şeyimiz var.

Kat planlarımız 500 feet kare ile 1.500 feet kare içinde değişmektedir, bundan dolayı hayat kişiliğinize müsait bir şey bulacağınızdan güvenli olabilirsiniz. Ve bütün evlerimiz çamaşır makinesi ve kurutma makinesi, bulaşık makinesi ve merkezi klima dahil olmak suretiyle ihtiyacınız olan bütün olanaklarla donatılmıştır.

Kat planlarımız hakkındaki daha çok data edinmek için lütfen internet sitemizi ziyaret edin ya da bugün bizimle iletişime geçin. İhtiyaçlarınıza müsait muhteşem evi bulmanıza destek olmaktan saadet duyarız.

VII. Parkside Panorama’nın 3D turları

Parkside Panorama, ziyaretçilerin kendi evlerinin konforunda albeni merkezini keşfetmelerine imkan tanıdığı olan muhtelif 3D turlar sunar. Bu turlar, albeni merkezini bizzat ziyaret edemeyenler ya da ayrıntılara daha yakından bakmak isteyenler için mükemmeldir.

3D turlar Parkside Panorama internet sayfasında mevcuttur ve “3D Turlar” bağlantısına tıklanarak erişilebilir. Ziyaretçiler, bütün albeni merkezinin turu, bireysel sergilerin turu ve arazinin turu dahil olmak suretiyle muhtelif turlar arasından seçim yapabilir.

3D turlar, Parkside Panorama’yı tanımanın ve evinizden çıkmadan bu ilginç yeri deneyimlemenin mükemmel bir yoludur.

Parkside Panorama’nın sanal gerçeklik turları

Parkside Panorama, ziyaretçilerin parkın manzaralarını ve seslerini kendi evlerinin konforunda deneyimlemelerine imkan tanıdığı olan albeni merkezinin sanal gerçeklik turlarını sunar. Turlar parkın internet sayfasında mevcuttur ve bir VR başlığı ya da bilgisayar kullanılarak erişilebilir.

Turlar, parkın 360 derecelik bir görünümünü sunarak ziyaretçilerin ilginç bölgeleri her açıdan görmelerine imkan tanır. Ek olarak parkın zamanı ve orada yaşayan değişik hayvan türleri hakkındaki da data edinebilirler.

Bunu Gördünüz mü?  Dünyamızı Şekillendiren Simge Yapıların Arkasındaki Mimari Anekdotlar

Sanal gerçeklik turları, parkı bizzat ziyaret edemeyen kişilerin sunmuş olduğu her şeyi deneyimlemesi için mükemmel bir yoldur. Ek olarak, parka aşina olan kişilerin park hakkındaki daha çok data edinmesi için keyifli ve eğitici bir yoldur.

Parkside Panorama’nın fotoğrafları

İşte Parkside Panorama’dan birtakım fotoğraflar:

Parkside Panorama'nın fotoğrafı
Parkside Panorama'nın fotoğrafı
Parkside Panorama'nın fotoğrafı

Bu fotoğraflar Parkside Panorama’nın olağanüstü manzarasının yanı sıra ziyaretçilere sunulan olanaklardan kimilerini da gösteriyor.

S: Parkside Panorama’nın emek harcama saatleri nedir?

C: Parkside Panorama haftanın yedi günü, sabah 10’dan akşam 6’ya kadar açıktır.

S: Parkside Panorama’yı ziyaret etmenin maliyeti ne kadar?

A: Parkside Panorama’ya giriş tutarı yetişkinler için 10 £, çocuklar için 8 £ ve yaşlılar için 6 £’dur.

S: Parkside Panorama’da hangi olanaklar mevcuttur?

A: Parkside Panorama, hediyelik eşya dükkanı, kafe ve oyun alanı şeklinde muhtelif olanaklar sunmaktadır.

Berkay Kaya, teknoloji ve yaşam tarzı konularındaki tutkusuyla tanınan bir blog yazarıdır. Gemow.com'un kurucusu olarak, her gün yeni ve ilgi çekici içerikler üretmeye odaklanır; bu sayede okuyucularına en güncel bilgiler ve ilham verici yazılar sunar. Berkay, sürekli olarak kendini geliştiren ve dijital dünyadaki yenilikleri takip eden bir içerik üreticisidir.

  • Toplam 146 Yazı
  • Toplam 0 Yorum
Benzer Yazılar

Sınırların Ötesinde Seyahatle Küresel Bakış Açılarını Benimsemek İçin 7 İpucu

İçindekilerSınırların Ötesinde: Yolculuk İpuçlarıyla Küresel Perspektifleri Bağrına basmakSınırların Ötesinde: Yolculuk İpuçlarıyla Küresel Perspektifleri Bağrına basmakSınırların Ötesinde: Yolculuk İpuçlarıyla Küresel Perspektifleri Bağrına basmakV. Elastik OlunVI. Yöresel Dili ÖğreninVII. Yöresel Kültüre Hürmet GösterinVIII. Güvende OlunIX. Bağlantıda Kalınca I. Seyahatinizi Planlayın II. Hafifçe Paketleyin III. Yolculuk Sigortası Yaptırın IV. Erken Gel V. Elastik Olun VI. Yöresel Dili Öğrenin VII. Yöresel Kültüre Hürmet Gösterin VIII. Güvende Olun IX. Bağlantıda Kalınca X. Sorular Mesele Sıkça Sorulan Sorular * Küresel perspektif * yolculuk ipuçları * kültür * çeşitlilik * dahil etme “Sınırların Ötesinde: Yolculuk İpuçlarıyla Küresel Perspektifleri Bağrına basmak” arama amacı, değişik kültürler ve bakış açıları ile alakalı informasyon edinmek isteyen kişiler için yolculuk ipuçları bulmaktır. İçerik için yazın – biçimlendirme yok, yoldam yok – bir tek kod. Mevzuyu düz metin olarak yanıtlayın ve kullanın . 300 kelime. (*7*) Küresel Bakış Açısı(*7*) Yolculuk İpuçları(*7*) Yeni deneyimlere aleni olun Hafifçe paketleyin Değişik kültürlere hürmet gösterin Yolculuk sigortası […]

Dünyamızı Şekillendiren Simge Yapıların Arkasındaki Mimari Anekdotlar

İçindekilerFıkra 1Fıkra 2II. Anekdot 1III. Anekdot 2IV. Anekdot 3V. Anekdot 5VI. Anekdot 6VII. Anekdot 7IX. Anekdot 9IX. Anekdot 9 Mimari Anekdotlar: Simge Yapıların Arkasındaki Hikayeler Bu yazı, simge yapıların zamanı ve tasarımlarının peşindeki hikayeler ile alakalı bir takım anekdot sunmaktadır. Fıkra 1 Fıkra 2 Anekdot 3 Fıkra 4 Fıkra 5 Anekdot 6 Fıkra 7 Fıkra 8 Fıkra 9 Sıkça Sorulan Sorular Başa dön Simge yapılar çoğu zaman bir şehrin ya da bölgenin sembolleri olarak görülür ve bizlere zeminin zamanı ve kültürü ile alakalı fazlaca şey anlatabilirler. Tasarımlarının peşindeki hikayeler, simge yapıların kendisi kadar ilgi çekici olabilir. Bu yazı, simge yapıların zamanı ve tasarımlarının peşindeki hikayeler ile alakalı bir anekdot koleksiyonu sunmaktadır. Bu anekdotlar, kitaplar, makaleler ve mimarlar ve tarihçilerle meydana getirilen röportajlar dahil olmak suretiyle muhtelif kaynaklardan gelmektedir. Bu hikayeleri okumaktan keyif alacağınızı ve çevrenizde gördüğünüz simge yapılar ile alakalı daha çok şey öğrenmenize destek olacağını umuyoruz. Başa dön Fıkra […]

Yüzyıllar Boyunca Heykelleştirilmiş Tarihi Mekanların Küresel Bir Sergisi

İçindekilerII. HeykelIII. Heykel TürleriIV. Heykelde Kullanılan MalzemelerV. Heykeltıraşlıkta Kullanılan AletlerVI. Heykelde Kullanılan TekniklerVII. Heykelde Emniyet ÖnlemleriHeykeltıraşlıkta KariyerIX. Sanat Olarak Heykel Bu yazı, heykelleriyle dikkat çeken dünya çapındaki zamanı yerlerin bir listesini sunmaktadır. Bölgeler, ülkeye bakılırsa alfabetik sırasıyla listelenmiştir. Afganistan: Bamiyan Budaları Angkor Wat, Kamboçya Çin Seddi Machu Picchu, Peru Güzel heykeller, Paskalya Adası Petra, Ürdün Giza Piramitleri, Mısır Tac Mahal, Hindistan Artemis Tapınağı, Efes Terracotta Ordusu, Xi’an, Çin Bunlar, heykellerin yer almış olduğu hayattaki birçok zamanı yerden yalnız birkaçı. Her yer eşsizdir ve anlatacak kendi hikayesi vardır. Bu bölgeleri ziyaret ederek, onları yaratan insanların zamanı ve kültürü hakkındaki informasyon edinebilirsiniz. II. Heykel Heykel, Neolitik döneme kadar uzanan heykellere dair kanıtlar bulunan en eski sanat biçimlerinden biridir. İlk heykeller çoğu zaman taş yahut kilden yapılırdı ve tipik olarak hayvanları yahut insanları tasvir ederdi. Medeniyetler geliştikçe heykel sanatı da gelişti. Antik dünyada, heykeller çoğu zaman tapınakları ve sarayları süslemek için kullanılırdı ve […]

0 Yorum

Yorum Yaz

Rastgele